2009. augusztus 20., csütörtök

AUGUSZTUS 19



A reggel érdekesen indult, délelőtt 11 körül 10 percen belül három túrista szenvedett balesetet. Az első egy középkorú nő volt, aki úgy lefejelt egy táblát, hogy azonnal hanyatt esett, és hanyatt fekve sikoltozott, míg fel nem állították, de még azután is. A második szintén egy táblafejelés volt, de egy másik tábla és egy bajszos férfi, aki hamar összeszedte magát. A harmadik pedig az a félóránként ismétlődő jelenet volt, amikor valaki megbotlik a járdából kiálló, félig elfűrészelt kőtömbben, és káromkodva, sántikálva megy tovább.
A Tibivel dramatizált dokumentumfilmet forgattunk "Halálos séta" címmel.


Kitti ma is nagyon csinos volt. Már tegnapelőtt is egy új top volt rajta, egy rövid szoknyával, ami nagyon jól állt neki, és ma is olyan csinos volt, hogy lefotóztam.Amúgy munkaügyileg megint egy beteg nap volt. Éjjel egykor vettük észre, hogy nem csináltunk meg egy duplarajzot, amiért holnap reggel 10-re jönnek, ezért Imi elkezdte gyorsan, lehet, hogy még most is kint ül a fa alatt és festi.

IMI EGY HŐS. EGYRE JOBBAN
BÍROM!










Azért én sem lustálkodom: ezt négyszemélyes képet elég sokáig rajzoltam.











Ez a fotó a Majoros kamerájából került a gépemre, mert mindig jön, hogy nyomtassam ki neki a túristákat akiket lefotózott. Ez mindig kellemetlen, mert a memóriakártyán össze vannak keveredve a privát fotókkal, amiket a Mariettával csinálnak. Próbálok nem odanézni, de úgy azért elég nehéz kiválasztani a másolandó képeket. Mindenesetre iderakom ezt a képet, mert egyértelműen bizonyítja azt, amit már régóta sejtek, hogy a Pista egyszerűen megőrült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése