2009. július 30., csütörtök

Bulvár Boulevard


Nyári délelőttökön, a tóparti sétány platánfái alatt a bulvárlapoktól még szebb az élet. A legjobb hír tavalyelőtti, a címét már nem tudom, de megtörtént eset, nem kamu: AZ AGY NÉLKÜLI EMBER.Párizsban egy 40 körüli buszsofőr elment az orvoshoz, mert romlani kezdetta látása és egyebek. Miután megröntgenezték, a férfi bevonult a történelembe, mint az agy nélküli ember. Az agya helyén ugyanis csak folyadék volt, méghozzá az egész koponyájában. A tudományos képtelenségre végül megtalálták a magyarázatot: az illetőt gyerekkorában vízfejűség ellen kezelték gyógyszerrel, de csak félsikerrel. A tünetei megszűntek ugyan, de a koponyájában tovább gyülemlő víz fokozatosan egy vékony hártyává lapította az agyát, ami a koponyája belső felületére tapadva, a röntgenképeken először fel sem tűnt. A csoda az, hogy az ennyire eldeformált agyszövetek hogyan maradtak működőképesek. Volt a hírhez fotó, meg röntgenfelvétel meg minden.

80-nal az autópályán, tolókocsival. Ez a hír azt hiszem tavalyi. Egy amerikai kisvárosban egy tíz év körüli mozgássérült kisfiú, tolókocsijával a zebrán kelt át, de kicsit túl lassan, mert a lámpa váltott, és egy kamion olyan közel állt a zebrához, hogy a sofőr nem látta a fiút és elindult. A tolókocsi beakadt a teherautó elejébe, és így gurultak együtt, ki a városból, az autópályára. Egy benzinkútról meglátták az emberek a kamiont, ahogy elszáguldott, maga előtt tolva a fiút a kerekes székben. Hívták a rendőrséget, a járőr leállította a kamiont, a sofőr meg nem hitt a szemének.

VÉRENGZŐ KATICABOGARAK

Ez egy mai hír, az északnémet tengerpartról, ahol néhány évente elszaporodnak a katicabogarak, ami egy teljesen normális jelenség arrafelé, és ha kézbe veszünk egy katicát, előfordulhat, hogy egy kicsit belénkcsíp. Totál kamuhír.

A VÉRENGZŐ MÓKUS

Úgy tűnik minden országnak van ilyen vérengzős állata, a vérengző mókus amerikában élt, és tényleg létezett, egy kertvárosban. Nem is vérengző, hanem terrormókus volt a neve, mert azzal szórakozott, hogy a házból kilépő emberekre ugrott és megharapta őket. Úgy lett híres, hogy számtalanszor kihívták miatta a rendőrséget és egyéb hatóságokat, de addigra mindig meglépett. Aztán egyszer nem jött többet.

VÉRENGZŐ MAJMOK

Ez a történet már nem olyan vicces, mert Indiából jött, és amit a majmok ott csinálnak, annak a fele sem tréfa. Mindent ellopnak, még csecsemőket is. Szóval, a hír arról szólt, hogy egy majomfalka a saját házában ölte meg Delhi polgármesterét. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy mindig utáltam a majmokat. A gorillákat kivéve.

MÁZSÁS MÉSZKŐTÖMB

Ez az én saját bulvárhírem, van hozzá videó is, megtalálható a blogarchívumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése