2009. július 26., vasárnap

ANNA BÁL 2009

A NAP SZÉPE Tóninak jutott, egy gyönyörű perzsa lány személyében. Custer tábornokkal egyetértettünk abban, hogy Tóni minden létező hibát elkövetett a rajzon, és, hogy valószínüleg velünk is ez történt volna, ha ezeket a szemeket kell néznünk fél órán át. Tóni, talán még Grimm Józsi rekordját is megdöntve, kb. két órán át rajzolta rajzolta...



Az ANNA BÁL alkalmából a "Vitorlás Tér" csinos hölgyvendége, Babinszky Csilla művésznő fotóriportját itt közöljük.

Megkértem Csillát, hogy csináljon néhány képet a csinos , fiatal lányokról is, akik az Anna Bál hétvégéjén a szokásosnál is nagyobb számban sétálgatnak a parton.






A vizuális kommunikációval, illetve abból élő szakemberekként, továbbá a Bajnai virágszobor-rejtvény rekordidejű megfejtőiként illett volna kitalálnunk, hogy a fehér szakállas illető Mózes, esetleg Illés próféta, vagy maga a Jóisten-e?
Majoros úgy döntött, hogy az utóbbi a helyes válasz, és ő pedig maga lesz az ördög. Ez egy mozdulattal sikerült neki, a fejére húzta a kapucnis pullóverét, felállt a kőkockára és olyan mozdulatokat tett, hogy az tényleg ilyesztő volt, sajnos nem tudtam lefotózni mert éppen rajzoltam. A Majorosból jó színész lehetett volna.

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése