2010. november 9., kedd

George Town, Kajman Szigetek

'Tenderelni' kellet ma, vagyis kis komphajokkal jutottunk ki a partra es vissza a hajora. Kb. negy orat voltam kint, mert bar szep a strand es finom meleg a viz, a nap nagyon egetett es buvarszemuveg sem volt nalam. Itt van a 'Seven Mile Beach', aminek a nevebol arra kovetkeztetek, hogy tobb mint tiz kilometer hosszu. Gyalogoltam rajta legalabb masfel orat, es tenyleg nem volt vege.
Tudjatok mennyire szeretem Angliat, de nem az epiteszete miatt, arra a legtalalobb kifejezes az, hogy nyavalyas. Namost es ez egy angol gyarmat volt, es az USA nem is tudta elvenni Angliatol, a kozlekedes baloldali, az epuletek pedig, hat erre nem is tudok mit mondani. Ez itt peldaul a Meridien, kozvetlenul a feher homokos vizparton, igy nez ki. Szepen hegesztett vaskorlatok, amiket valoszinuleg a hegesztok terveztek. A teto meg egy alpesi tympanon. Mindegy, biztos kenyelmes es tagas...


A kikoto kornyeket nem is tudtam fotozni, olyan tomeg volt, negy hajo allt meg ma az obolben egyszerre, az kb. 20.000 ember, ami csak 10-el kevesebb mint Tobago nepessege. ( Trinidad es Tobago kisebbik allama). Szoval minden kepen dagadt turistak tolongtak a gyemant, arany es egyeb luxusboltok korul.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése